​​Liga Campionilor revine săptămâna viitoare și este așteptată cu mare interes. Va putea Bayern München să-și păstreze trofeul în luptă cu elita Europei? Ziarul spaniol Marca a lansat un sondaj cu privire la cea mai bună echipă din Europa și mii de fani nu au întârziat să răspundă. Rezultatele (care se schimbă nesemnificativ de la zi la zi) le vedeți mai jos.

HotNews.roFoto: Hotnews

15. Manchester United 0%

Așa e, United are ZERO procente din voturi. Chiar dacă i-au adus pe Donny van de Beek, Alex Telles și Edinson Cavani, nimeni nu-i vede printre cele mai bune echipe din Europa.

10. Inter Milan 1%

Inter a reușit să-l păstreze pe Lautaro Martinez și i-a adăugat pe Arturo Vidal și Achraf Hakimi. Ar putea trupa lui Antonio Conte să fie o amenințare în Europa în acest sezon?

10. Tottenham 1%

Spurs au reușit transferuri fantastice, aducându-i pe Garteh Bale, Sergio Reguilon și Pierre-Emile Hojbjerg.

10. Arsenal 1%

Tunarii nu vor fi în Liga Campionilor, dar l-au păstrat pe Pierre-Emerick Aubameyang și au semnat cu Thomas Partey, Willian și Gabriel.

10. Atletico Madrid 1%

Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem în Liga Campionilor cu Luis Suarez conducând atacul. Au fost dezamăgiți să-l vadă pe Thomas Partey plecând la Arsenal în ultima zi de transferuri.

10. Sevilla 1%

Sevilla l-a readus pe Ivan Rakitic pe lângă transferurile semnate cu Oscar Rodriguez, Oussma Idrissi, Marcos Acuna și Karim Rekik. Câștigătorii din Europa League au reușit să-i blocheze pe Manchester City care erau interesați de apărărătorul remarcabil Jules Kounde.

8. Paris Saint-Germain 2%

Francezii s-au oprit la ultimul obstacol sezonul trecut și speră să treacă cu unul mai mult în acest sezon. Cu Kylian Mbappe și Neymar totul este posibil. Se vor descurca totuși fără Eric Maxim Choupo-Moting?

8. Borussia Dortmund 2%

Dortmund l-a păstrat pe Jadon Sancho și acum îl are pe Erling Haaland în fruntea atacului. Thorgan Hazard, Gio Reyna și Reinier Jesus devin tot mai buni cu vârsta.

7. Chelsea 3%

Chelsea a avut o vară minunată, semnând cu Kai Havertz, Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Edouard Mendy și Thiago Silva. Este de așteptat ca Frank Lampard să ajungă în fazele superioare ale competiției.

6. Manchester City 4%

Pep Guardiola l-a înlocuit pe Lery Sane cu Ferran Torres, cumpărând și încă doi apărători – Ruben Dias și Nathan Ake. Vor câștiga în sfârșit Liga Campionilor?

5. Juventus 5%

Noul manager Andrea Pirlo a făcut loc pentru Alvaro Morata, Arthur Melo și Federico Chiesa. Cistiano Ronaldo va avea 36 de ani când Liga Campionilor va ajunge spre final și vrea s-o câștige pentru a șasea oară.

4. Liverpool 10%

Campionii din Premier League au devenit și mai buni cu Thiago și Diogo Jota. Speră să revină la Istanbul pentru finala Ligii Campionilor – scena triumfului lor incredibil din 2005.

3. Barcelona 11%

Poate că l-au păstrat pe Lionel Messi, dar i-au pierdut pe Suarez, Rakitic și Nelson Semedo. Francisco Trincao, Pedri, Miralem Pjanic și Sergino Dest au venit pe Camp Nou și catalanii vor să renască după umilitorul 2-8 cu Bayern München din sferturile de finală din sezonul trecut.

2. Real Madrid 24%

Nu au semnat cu nimeni peste vară, dar 24% din fani cred că sunt cei mai tari din Europa. Martin Odegaard a revenit din împrumut, în timp ce Eden Hazard este așteptat să facă pasul în față alături de tinerii Vinicius Junior și Rodrygo Goes.

1. Bayern München 34%

Se pare că bavarezii sunt din nou cea mai puternică echipă din Europa. Cu Sane, Costa și Marc Roca s-ar putea să fie chiar și mai buni în acest sezon.