Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu Covid-19, aceasta fiind știrea zilei de marți în fotbalul mondial. Fernando Santos, antrenorul Portugaliei, a venit cu o serie de noutăți despre starea de sănătate a atacantului celor de la Juventus Torino.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cristiano e foarte bine, este asimptomatic. El este izolat. Spune doar că vrea să joace", a declarat Santos, potrivit lefigaro.fr.

Selecţionerul a subliniat că lotul său a respectat bine protocolul sanitar, în ciuda celor trei cazuri pozitive înregistrate (Jose Fonte, Anthony Lopes şi Cristiano Ronaldo).

"De luni (n.r. - 5 octombrie), am fost total închişi aici. Şi nu a mai intrat nimeni. La prima convocare nu am avut nicio problemă, dar s-a întâmplat ceva aici şi nu pentru că el (n.r. - Ronaldo) nu a respectat regulile. Nu aici a atacat virusul", a asigurat tehnicianul.

Ceilalţi jucători au fost testaţi după ce Cristiano Ronaldo a ieşit pozitiv şi toţi au fost negativi.

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce se afla convocat la echipa naţională.

El a fost plasat în izolare şi nu va evolua, miercuri, în meciul Portugalia - Suedia, din cadrul Diviziei A a Ligii Naţiunilor, informează News.ro.

"Orice jucător care lipseşte din cauza coronavirusului este o pierdere, iar aceea a lui Ronaldo este poate cea mai mare. Am încredere absolută în cei care vor juca. Planul este acelaşi, dinamica este diferită. Această echipă a demonstrat deja că are capacitatea de a răspunde colectiv", a mai spus Santos.