Mihai Stoichiță a ținut capul de afiș al declarațiilor de după meciul România vs Malta, de la Under 21 (încheiat 4-1). Directorul tehnic al FRF l-a înjurat pe Adrian Mutu și l-a amenințat că-l dă afară, fără să știe că microfoanele televiziunilor sunt deja pornite. La puțin timp a justificat incidentul penibil spunând că era "doar o glumă".

Mihai StoichitaFoto: Captura YouTube

Deranjat de un mesaj primit pe telefon, Stoichiță nu s-a mai putut controla și a putut fi auzit spunând: „Bă, dar e ceva... F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară...” - Mihai Stoichiță, conform Telekomsport.

La puțin timp, Stoichiță și-a cerut scuze prin intermediul site-ului oficial al FRF.

"Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o" - Mihai Stoichiță.