Informația zilei din fotbalul mondial vine din Portugalia: Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la Covid-19. Atacantul celor de la Juventus a părăsit cantonamentul naționalei țării sale intrând în izolare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform Gazzetta dello Sport, Cristiano, 35 de ani, este asimptomatic.

Oficialii Federației Portugheze de Fotbal au confirmat informația: Ronaldo a fost testat pozitiv la noul coronavirus cu doar o zi înainte de meciul dintre Portugalia și Suedia, din Liga Națiunilor (marți, ora 21:45).

"Cristiano Ronaldo a părăsit antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv la Covid-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei. Cristiano se simte bine, fără simptome, și este în izolare", au transmis reprezentanții Federației Portugheze de Fotbal.

Atacantul lusitan va rata, mai mult ca sigur, partidele lui Juventus cu Crotone (Serie A) și Dinamo Kiev (Champions League). Asta, desigur, în afara de duelul Portugaliei cu Suedia.

Noile reguli din fotbalul italian vorbesc despre o perioadă de 10 zile de izolare. În 15 zile, Juventus se va duela cu Barcelona lui Lionel Messi în Champions League.