​​Ploaia care cade continuu de ceva vreme la Oslo şi prognoza care indică aceleaşi condiţii meteo până mâine în jurul prânzului au determinat o reacţie din partea gazdelor norvegiene cu privire la partida Norvegia vs România programată mâine la ora 19:00, informează frf.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Astfel, s-a solicitat UEFA iar forul continental a decis ca antrenamentele oficiale programate azi pentru ambele echipe să fie mutate de pe Stadionul Ullevaal, unde erau programate iniţial şi unde se va disputa şi partida, pe arena Bislett din Oslo.

Decizia a venit şi în contextul faptului că pe Ullevaal s-a disputat joi semifinala barajului EURO dintre Norvegia şi Serbia (1-2 după prelungiri), iar terenul nu poate rezista în condiţii optime sub influenţa tuturor factorilor.

În concluzie, antrenamentul oficial al tricolorilor de azi rămâne la 19:00 ora României, dar pe alt stadion, în vreme ce conferinţa de presă la care vor participa Ianis Hagi şi Mirel Rădoi a fost mutată la 12:00 ora României şi rămâne la Ullevaal, scrie News.ro.