România a pierdut orice șansă de a mai ajunge la Euro 2020 (din vara anului viitor), iar Gică Popescu a făcut o analiză a înfrângerii cu Islanda. "Unde a fost atitudinea? În repriza a doua am fost leșinați și nu am tras la poartă", a spus, printre altele, fostul căpitan al primei reprezentative tricolore.

Gica PopescuFoto: HotNews / DP

"Unde a fost atitudinea? Mă aşteptam să mergem peste ei. Cred că am avut şi al doilea 11 metri, care trebuia acordat, dar atitudinea noastră nu a arătat că merităm să câştigăm.

La un astfel de meci nu mai ai nevoie de motivaţie. Când te motivezi dacă nu atunci când joci pentru echipa naţională? Noi nu am arătat asta" - Gică Popescu, la Telekom Sport.

"Am o dezamăgire naţională. De mult nu am mai avut o senzaţie ca asta. Aveam încredere că putem depăşi Islanda. În repriza a doua am fost leşinaţi şi nu am tras la poartă.

Tot timpul vorbim despre reconstrucţie de ani şi ani. E greu să remarci pe cineva. Nu am reuşit să tragem un şut pe spaţiul porţii. Despre ce vorbim?", a completat Popescu.

Islanda s-a impus cu 2-1 contra României, iar formația lui Mirel Rădoi a ratat prezența la Euro 2020 (de vara anului viitor).

Ce meciuri vor urma pentru tricolori în perioada imediat următoare:

11 octombrie/ Norvegia – România (Liga Naţiunilor)

14 octombrie/ România – Austria (Liga Naţiunilor)

*Confruntările vor fi LiveText pe HotNews.ro.