​Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri seară, că rezultatele testelor pentru coronavirus făcute în Islanda de componenţii echipei naţionale şi ai stafului tehnic al primei reprezentative sunt negative, potrivit News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Un membru al delegaţiei a fost testat pozitiv, însă nu este în contact direct cu jucătorii şi este asimptomatic.

“După o aşteptare nejustificat de lungă, am primit fiecare prin SMS, rezultatele testării COVID efectuate aseară, la intrarea în Islanda, pe aeroport: toţi tricolorii şi membrii staff-ului tehnic sunt negativi! A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegaţiei, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naţionale şi nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoşoaia şi a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv”, se arată pe site-ul FRF.

Meciul Islanda - România, din semifinala barajului de calificare la Euro-2020, va avea loc joi, de la ora 21:45 și va fi LiveText pe HotNews.ro.

Citește și:

Mirel Rădoi: "Islanda e echipa gazdă și are un avantaj și pe banca tehnică"

Nicolae Stanciu, înaintea partidei cu Islanda: "Am exersat penaltiurile, suntem pregătiți pentru orice"