​Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că Vlad Chiricheş este indisponibil pentru meciurile din această lună ale echipei naţionale, el suferind o leziune fibrilară la gambă, la meciul de sâmbătă dintre Sassuolo şi Crotone, potrivit News.ro.

Vlad ChirichesFoto: frf.ro

“Schimbat în urma unor dureri resimţite în prima repriză a ultimei partide de Serie A, disputată ieri, Vlad Chiricheş a ajuns azi în ţară şi s-a alăturat lotului naţional. În urma examenului clinic şi a investigaţiei RMN efectuate astăzi, staff-ul medical al tricolorilor a constatat că, la meciul de sâmbătă al lui Sassuolo, Vlad a suferit o leziune fibrilară la nivelul gambei drepte, pentru care are nevoie de 8-10 zile de tratament şi recuperare. Ca urmare, devine indisponibil pentru acţiunea României din această lună…”, se arată pe site-ul FRF.

Tricolorii vor disputa trei meciuri în următoarea perioadă: Islanda – România (8 octombrie – semifinală baraj Euro), Norvegia – România (11 octombrie – Liga Naţiunilor), România – Austria (14 octombrie – Liga Naţiunilor).