Antrenorul Cosmin Contra a negat un conflict cu Mihai Stoica la vestiarele Arenei Naţionale, după derbi, dar a spus despre managerul general al FCSB că nu face niciun bine fotbalului românesc.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ştim foarte bine că lui Mihai Stoica îi place să provoace, toată viaţa a făcut lucrul ăsta. Din păcate, cred că lumea îl cunoaşte pe MM Stoica şi nu are rost să vorbim de un personaj care nu face niciun bine fotbalului românesc.

Aş prefera să nu vorbesc de asemenea personaje şi să vorbesc de clubul Dinamo, de jucătorii mei, care au dat totul pe teren, care au meritat să câştige. Nu am câştigat pentru că nu a vrut cineva", a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă organizată după derbi.

El l-a acuzat pe Stoica de faptul că a pus presiune pe arbitri din primul până în ultimul minut al meciului de sâmbătă.

"Noi nu am avut nervi, nu ştiu de ce au avut cei din partea opusă. Din primul minut, presiune, presiune, presiune, ţipete, ţipete, ţipete. Nu înţeleg de ce, când suntem două echipe care trebuie să jucăm fotbal, suntem două echipe puternice.

Ar fi trebuit să le lăsăm să joace fotbal, deoarece ambele echipe au jucători de valoare şi ar fi primat spectatolul înaintea plângerilor care au fost continue din minutul 1 până în minutul 93, care până la urmă au dat rezultate (n.r. - cu privire la gesturile sale către Mihai Stoica).

Dacă din minutul 1 ne ridicăm de acolo din tribună şi spunem şi facem şi toată banca se rdică la fiecare fault, la fiecare decizie a arbitrului, nu lăsăm arbitrul să-şi facă treaba cum trebuie. Până la urmă presiunea care a fost făcută din minutul 1 a dat roade. Ce să facem? Asta este!", a spus Contra, anterior, la microfonul televizunilor care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo, informează News.ro.

VIDEO Liga 1: FCSB vs Dinamo 3-2 / Gazdele se impun dintr-un penalti contestat vehement - A fost sau n-a fost?