​Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că grupa A din Europa League, unde campioana României va evolua cu AS Roma, Young Boys Berna şi CSKA Sofia, este una accesibilă, subliniind că îşi doreşte calificarea în 16-imile competiţiei.

Dan Petrescu, cu masca pe fataFoto: Nicu Cherciu

"Dacă ne gândim la ce a fost anul trecut, când am fost foarte supărat şi mă gândeam măcar o victorie să facem, să nu ne facem de râs, acum grupa pare mai accesibilă. Roma este favorită, apoi vine Young Boys Berna, apoi noi şi cu CSKA, poate cu un mic avantaj pentru noi. Acum mă gândesc sincer că vreau să ne calificăm mai departe.

Roma e o echipă bună, dar aş fi preferat Arsenal sau Tottenham. Nu ar fi corect să spun că e o grupă grea sau imposibilă. Va fi foarte greu să facem faţă şi în campionat şi în Europa League, dar avem un moral bun pentru meciul cu FC Viitorul. Avem nevoie de pauza asta de săptămâna viitoare", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Echipa CFR Cluj va evolua în grupa A din Europa League, cu AS Roma, Young Boys Berna şi CSKA Sofia, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon, potrivit News.ro.

CFR Cluj a ajuns în grupele Europa League, după ce a trecut în play-off de echipa finlandeză KuPS, scor 3-1.

Citește și: Europa League: CFR Cluj, în grupă cu AS Roma, Young Boys Berna și CSKA Sofia

Programul grupelor:

22 octombrie: etapa 1

29 octombrie: etapa 2

5 noiembrie: etapa 3

26 noiembrie: etapa 4

3 decembrie: etapa 5

10 decembrie: etapa 6