S-au înțeles foarte bine la Barcelona, iar colaborarea a fost sinonimă cu o perioadă înfloritoare pentru catalani în ceea ce privește câștigarea de trofee. Oficialii de pe Camp Nou i-au arătat ușa lui Luis Suarez, iar cedarea atacantului a fost aspru criticată de Lionel Messi.

HotNews.roFoto: Hotnews

Rămas pe Camp Nou doar pentru că nu a avut altă variantă (mai are totuși contract cu Barca până în iunie 2021), Lionel Messi a avut o postare pe Instagram în care a împărtășit cu fanii momentul mai puțin plăcut al plecării lui Suarez de la Barcelona.

Atacantul a avut parte de o ieșire din scenă nu tocmai demnă de performanțele reușite în tricoul catalan. A fost cedat la Atletico Madrid, iar mutarea l-a dezamăgit pe bunul său prieten, Lionel Messi.

"Am știut că vei pleca, dar astăzi, când am intrat în vestiar, am realizat cu adevărat. Va fi foarte dificil să nu îmi mai petrec zilele alături de tine, atât pe teren, cât și în afara lui. Am petrecut mulți ani împreună, multe mese, multe evenimente. Nu voi uita și va fi foarte ciudat să te văd în alt tricou, din postura de adversar" - Lionel Messi.

Nu-l mai miră nimic din comportamentul conducătorilor Barcelonei

"Meritai un altfel de tratament pentru că ești unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria acestui club, care a realizat atât de multe atât la nivel individual, cât și alături de echipă. Însă, adevărul este că, la acest moment, nimic nu mă mai miră la acest club" - Lionel Messi, pe contul personal de Instagram.

Messi și Suarez au fost coechipieri timp de șase sezoane la FC Barcelona, perioada în care gruparea catalană a cucerit nu mai puțin de 13 trofee (printre acestea, 4 titluri în La Liga și o Ligă a Campionilor).

Postarea lui Messi a adunat aproape 5 milioane de like-uri.

VIDEO Imaginile zilei: Luis Suarez plânge ca un copil la despărțirea de FC Barcelona

View this post on Instagram

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on