​Fundaşul dreapta Gabriel Enache a semnat un contract cu FCSB, grupare aflată în mare nevoie de fotbalişti după ce 15 jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Gabriel EnacheFoto: fcsteaua.ro

"A semnat acum. O să vedem (n.r. - dacă mai vin alţi jucători la FCSB), suntem, toţi, aşa, online. Ai voie (n.r. - să faci transferuri) până cu şase ore înainte (n.r. - de meci)", a declarat impresarul Anamaria Prodan, la ProX.

Ea a confirmat că şi atacantul Goran Karanovic şi mijlocaşul David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt, au fost trasferaţi de urgenţă la formaţia bucureşteană, transmite News.ro.

Ce se poate face: Transferuri de ultimă oră

FCSB a primit o dispensă din partea UEFA (conform as.ro), ceea ce înseamnă că formația din Liga 1 poate face transferuri până joi, la ora 15:00, scopul fiind clar - acela de a putea avea cu cine juca meciul cu Liberec.

Desigur, condiția este aceea ca fotbaliștii să fie testați negativ la noul coronavirus.

De câți jucători e nevoie pe lista de joc

Conform protocolului stabilit de UEFA, FCSB trebuie să aibă 13 jucători valizi pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec. Dintre aceștia, unul să fie portar.

Cum arată lista jucătorilor infectaţi:

Andrei Vlad – portar

Marius Briceag – fundaș

Vali Crețu – fundaș

Andrei Miron – fundaș central

Iulian Cristea – fundaș central

Ovidiu Popescu – mijlocaș

Ionuț Vînă – mijocaș

Darius Olaru – mijlocaș

Andrei Pandele – mijlocaș

Olimpiu Moruțan – mijlocaș

Florinel Coman – mijlocaș

Dennis Man - mijlocaș

Florin Tănase - mijlocaș

Sergiu Buș – atacant

Alexandru Buziuc – atacant

Update: Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul echipei a doua a "roş-albaştrilor", a fost infectat şi el cu noul coronavirus.

FCSB vs Slovan Liberec (din turul trei preliminar al Europa League) este programat joi, de la ora 20:30, urmând să fie LiveScore pe HotNews.ro.

Până în momentul de față, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile tv pentru confruntarea de pe Arena Națională.