Dumitru Dragomir a ținut prima pagină a publicațiilor online cu scandalul de pe Calea Victoriei. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit și prima reacție după cele întâmplate, acesta precizând că "totul e calculat la mine, am gândit că pot transforma o acțiune dintr-asta într-una de marketing".

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

Context:

Dumitru Dragomir (74 de ani) a participat joi seară la o emisiune la B1 TV, iar la ieșirea pe Calea Victoriei a fost luat în primire de un cetățean care i-a reproșat, printre altele: "Ești o slugă, bă! O fosilă comunistă!". La auzul acestora, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a enervat și a încercat să sară la bătaie.

Cum a caracterizat "Mitică de la Ligă" incidentul de pe Calea Victoriei

  • "Pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Domnilor, totul e calculat la mine. Dacă mă enervam, aveam o mașină cu încă 4 bodyguarzi în față, ieșeau ăia de îl snopeau. Dacă era ceva grav, ieșea rău, dar nu participam eu.
  • L-am lăsat să mă jignească. M-am gândit, dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine? Eu fug din calea lor? Eu trebuie să îi liniștesc. Am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil. Dacă nu îmi zicea nimic, nu făceam nici eu. Am gândit că pot transforma o acțiune dintr-asta, într-una de marketing pentru mine.
  • Dacă era neapărat nevoie de violență, coborau. Eu nu plec fără 2-3 bodyguarzi, cu o mașină după mine. Ăsta e Cristi, omul meu, cel care mă ținea. Nu poți nici să lași prostul să te lovească, fără să răspunzi.
  • N-aș fi eu Mitică Dragomir, nu sunt genul care să întoarcă obrazul. Nu, nene, te snopesc și eu. Dau cu pumnul ca Jackie Chan. Chiar mă bucur. Dacă îl plăteam și nu putea să îmi facă atâta publicitate. Vă dați seama ce urmează de acum înainte, eu sunt o persoană publică" - Dumitru Dragomir, pentru Prosport.

Bărbatul care l-a provocat pe "Mitică de la Ligă" este Marian Moroșanu - personaj cunoscut pentru protestele împotriva PSD pe care le susține.

De știut: Dumitru Dragomir face parte din echipa Gabrielei Firea, actualul primar al Bucureștiului. Firea candidează din partea PSD pentru un al doilea mandat.

Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General București: Petre Roman, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu

Dragomir a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal între 1996 și 2013.