România a ratat pe final de meci victoria contra Irlandei de Nord, iar acum se află în fața testului numit Austria. Meciul de la Klagenfurt este de fapt ultima repetiție înainte de barajul de calificare la Euro 2020 contra Islandei. Confruntare va fi în direct pe ProTV și LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Nationala RomanieiFoto: frf.ro

Echipe probabile:

Austria: Schlager - Lainer, Posch, Dragovic, Ulmer - Ilsanker, Schlager - Onisiwo, Sabitzer, Baumgartner - Gregortisch. Antrenor: Franco Foda

România: Tătărușanu - Hanca, Chiricheș, Burcă, Toșca - Deac, Stanciu, Cicâldău, Fl. Coman - Alibec - Pușcaș. Antrenor: Mirel Rădoi

Ce spun cei doi selecționeri

"România propune un altfel de fotbal decât Norvegia. E o echipă care pasează bine, îi place să dețină posesia. Ce trebuie să facem e destul de simplu însă: să-i luăm mingea și s-o scoatem astfel din zona de confort" - Franco Foda, selecționer Austria.

"Vom avea câteva schimbări pentru a evita problemele. La fel cum bine știam că Irlanda de Nord marchează foarte multe goluri în ultimele 15 minute, așa Austria marchează goluri în începuturile de repriză și chiar și pe final.

Putem fi în dificultate, dacă nu aducem jucători cu prospețime. Sper ca noi să nu fim timorați, să încercăm să controlăm jocul atât cât putem și atât cât ne va lăsa adversarul - Mirel Rădoi, selecționer România.

Duelul cu austriecii va fi ultima repetiție înainte de semifinala barajului de calificare la Euro 2020 contra Islandei.

Partida contra nordicilor se va disputa pe 8 octombrie, la Reykjavik, iar în cazul unui succes tricolorii se vor duela pentru un loc la Euro 2020 cu învingătoarea duelului dintre Bulgaria și Ungaria.

  • Programul complet din Liga Naţiunilor:

Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria 1-2, România – Irlanda de Nord 1-1

Luni, 7 septembrie: Austria – România, Irlanda de Nord – Norvegia (21:45)

Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România (19:00), Irlanda de Nord – Austria (21:45)

Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (21:45)

Duminică, 15 noiembrie: Austria – Irlanda de Nord, România – Norvegia (21:45)

Miercuri, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România, Austria – Norvegia (21:45)