​Cornel Dinu a lansat ipoteza conform cărora Gică Hagi ar fi renunțat la banca tehnică a Viitorului din cauza unor anumite probleme de sănătate. "Regele" nu a stat mult pe gânduri și a oferit prima declarație în legătură cu acest subiect.

Foto:

Hagi ocupa funcția de manager general la Viitorul încă din luna septembrie a lui 2014. A renunțat la acest post înainte de încheierea sezonului 2019-2020 al Ligii 1 la fotbal.

În acest moment, antrenor principal al Viitorului este ibericul Ruben de la Barrera. Alături de formația pe care o patronează, Gică Hagi a reușit să câștige titlul de campion al României în stagiunea 2016-2017.

Ce spune Hagi despre

"Domnul Dinu (n.r. Cornel Dinu) a zis că am muncit foarte mult şi că din când în când mai pot lua câte o pauză. Restul a speculat cine a speculat. Muncesc mult, îmi fac datoria, pentru că e clubul meu.

Nu am plecat, am plecat doar de pe bancă. E ca în România, un om spune ceva şi alţii speculează. Nea Cornel a spus că muncesc 24 de ore, cam atât. Eu sunt sănătos tun şi motivat să fac lucruri foarte bune să dezvolt clubul.

Am luat o decizie, sunt în spatele tuturor celor care lucrează şi susţin pe toată lumea. Avem nevoie de răbdare, de timp. Eu, când iau decizii, mi le asum. Sunt conştient de ceea ce am făcut şi am procedat bine. Vin doar la meciurile de acasă, vreau să fiu cât mai relaxat. Nu contează cum începi, contează cum termini, aşa se spune la fotbal" - Gică Hagi, potrivit Telekomsport.

Despre noul antrenor

"Suntem pe un drum şi mergem pe acel drum. Vrem să ne dezvoltăm şi să devenim şi mai puternici, chiar dacă începutul nu e aşa cum speram. Ruben de la Barrera? 200% încredere! Altă întrebare! E nevoie de timp, jucătorii trebuie să se adapteze, nouă, în România, ne place să vorbim" - Gică Hagi.

După disputarea a două etape din actualul sezon al Ligii 1, FC Viitorul se află pe locul 14, cu un singur punct acumulat.