Cotat la 15 milioane de euro de transfermarkt.com, Gonzalo Higuain nu va continua următorul sezon în tricoul celor de la Juventus. Atacantul argentinian a ajuns la un numitor comun cu echipa lui David Beckham, Inter Miami.

Foto:

Tot ce mai rămâne de făcut e ca Juventus și Inter Miami să se înțeleagă asupra unei sume de transfer.

Higuain mai avea contract cu “Bătrâna Doamnă” până vara viitoare, însă torinezii l-au pus pe lista de transferuri, deoarece salariul său imens - 7,5 milioane de euro/sezon - nu corespundea cu evoluțiile din ultima vreme.

Higuain a fost cumpărat de la Napoli în 2016 pentru 90 de milioane de euro, departe de suma pe care o va încasa Juventus pentru transferul atacantului la Inter Miami.

În cariera sa, Higuain a mai evoluat la River Plate, Real Madrid, AC Milan (împrumut) și Chelsea (împrumut).

Cifrele argentinianului sunt impresionante: a cucerit 14 trofee de-a lungul carierei (printre care 3 în La Liga și 3 în Serie A). Atacantul ajuns la 32 de ani a ajuns și într-o finală Champions League în sezonul 2016/2017, atunci când Juventus era înfrântă de Real Madrid.

În ceea ce privește prima reprezentativă a Argentinei, Higuain a bifat 75 de apariții și a reușit să înscrie de 31 de goluri.