Argentinienii Di Maria și Paredes s-au infectat cu noul coronavirus, după cum a anunțat presa din Hexagon. Partea mai puțin plăcută pentru cei de la PSG este aceea că aceștia s-au intersectat în vacanță cu coechipierii Neymar, Navas, Herrera și Icardi, totul într-un concediu de pomină la Ibiza.

HotNews.roFoto: Hotnews

Finalistă în ultima ediție de Champions League, PSG le-a dat liber jucătorilor în această perioadă.

Presa franceză a anunțat faptul că Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost testați pozitiv la Covid-19, iar vacanța acestora de la Ibiza i-a adus în preajma lor și pe coechipierii Neymar, Navas, Herrera şi Icardi.

Rămâne de văzut în ce măsură virusul a cuprins și mai mult lotul francezilor, PSG fiind în pericol acum să-și amâne din nou meciul cu Lens, din 10 septembrie.

Conform noului regulament din Ligue 1, dacă o echipă are cel puțin patru cazuri de infectare cu Covid-19, atunci meciul acesteia va fi amânat. PSG așteaptă rezultatele testelor în cazurile petrecăreților de la Ibiza.

Meciul cu Lens a mai fost amânat încă o dată, el ar fi trebuit să aibă loc pe 29 august (a fost mutat pentru că PSG a jucat finala Champions League).