​Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat într-un mod inedit prelungirea contractului cu AC Milan, informează lequipe.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

El a postat pe reţelele de socializare o poză în care apare în tricoul echipei AC Milan cu numărul 11, nu 21 ca până acum. Cifra 1, a zecilor, a fost pusă peste cifra 2.

"Cum am spus, abia mă încălzesc", a fost comentariul care a însoţit fotografia.

Prin intermediul acestui montaj foto, suedezul arată că a decis să-şi schimbe numărul pentru a-l purta pe cel avut în primele sezoane sub culorile roşu şi negru (2010-2012).

Joi, mai multe publicaţii italiene susţineau deja că atacantul Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) va semna un nou contract pe un sezon cu AC Milan. Informaţii pe care suedezul, care a marcat 11 goluri în 20 de meciuri în Serie A şi Cupa Italiei sezonul trecut, le-a confirmat vineri.

Atacantul Zlatan Ibrahimovici, 38 de ani, a revenit la AC Milan, la 3 ianuarie, când a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opţiune pentru încă un an.

În carieră, el a mai evoluat la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, PSG, Manchester United şi Los Angeles Galaxy, transmite News.ro.

Zlatan și postarea care anunță prelungirea contractului cu AC Milan:

View this post on Instagram

Like I said im just warming up @acmilan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on