​Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Dinamo Zagreb are de 100 de ori mai multe şanse de calificare în faţa celor de la CFR Cluj, în turul doi preliminar al Champions League.

Dan Petrescu, cu masca pe fataFoto: Nicu Cherciu

"Meciul ăsta vine mult prea repede pentru noi, n-am avut timp de nimic. Ce fac în 6 zile, a trebuit să fac într-o zi. Am văzut 4 meciuri de-ale lui Dinamo Zagreb. Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice. Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proştilor în România!," a declarat Dan Petrescu.

Mijlocaşul Alexandru Chipciu este încrezător în şansele CFR-ului, chiar dacă Dinamo Zagreb este o echipă care joacă regulat în grupele Champions League.

"Ne gândim doar la UEFA Champions League, ăsta e unul din meciurile pe care le prefer, cu adversari puternici, ăsta-i meci adevărat. Zagreb e mai puternică, mai ales financiar, dar asta nu înseamnă că nu-i putem elimina, ei se gândesc că sunt mai buni decât noi, poate fi un avantaj. Ştiu că lumea aşeaptă magie, dar noi suntem o echipă care munceşte, unii zic cum ne-au bătut ăştia că noi am avut ocazii! Am demonstrat şi anul trecut în Europa League, dovadă meciul cu Sevilla", a declarat Chipciu.

Meciul CFR Cluj - Dinamo Zagreb este programat, miercuri, de la ora 21.00, în turul doi preliminar al Champions League, informează News.ro.