Tehnicianul echipei Bologna, Sinisa Mihajlovic, a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anunţat, duminică, gruparea italiană.

Sinisa Mihajlovic Foto: Captura YouTube

“Mihajlovic, care s-a întors vineri la Bologna, a fost supus unui test pentru Covid-19 şi rezultatul este pozitiv”, este anunţul de pe site-ul clubului Bologna.

Mihajlovic este asimptomatic şi va rămâne în izolare două săptămâni, transmite News.ro.

Jucătorii şi restul stafului echipei Bologna vor face luni testul pentru coronavirus.

În luna iulie a lui 2019, Mihajlovic a anunțat că suferă de leucemie, boală cu care s-a luptat luni întregi. După trei cicluri de tratament, tehnicianul sârb a părăsit spitalul și s-a întors pe banca tehnică a grupării din Bologna.

În cariera sa, tehnicianul le-a mai pregătit pe Catania, Fiorentina, naționala Serbiei, Sampdoria, AC Milan, Torino și Sporting Lisabona. Sârbul l-a avut sub comandă, în sezonul 2010-2011, pe Adrian Mutu, la Fiorentina.

Ca fotbalist, a jucat la Vojvodina, Steaua Roşie Belgrad, Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter, iar cele mai importante trofee ale carierei sale de fotbalist au fost Cupa Campionilor şi Cupa Intercontinentală, câştigate cu Steaua Roşie, titlurile din Serie A cu Lazio şi Inter, dar şi Cupa Cupelor şi Supercupa Europei, cucerite cu Lazio.