​Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că va avea, miercuri, o întâlnire cu reprezentanţii MTS, în care principiul de la care va porni discuţiile va fi că în momentul de faţă există un risc mai mare de infectare la terasă decât pe terenul de fotbal. În ceea ce priveşte costurile testării pentru coronavirus, federaţia va crea un fond de sprijin pentru cluburi.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Mâine am programat o întâlnire cu reprezentanţii MTS, nu ştiu dacă vor participa şi reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii. Principiul de la care vom pleca este că considerăm că în momentul de faţă există un risc mai mare de infectare la terasă decât pe terenul de fotbal”, a spus Burleanu.

El a menţionat că federaţia nu poate strânge banii necesari pentru testarea tuturor jucătorilor din competiţiile sale: “FRF, dacă şi-ar dori să vândă această clădire, cele două baze sportive, nu va reuşi să strângă aproximativ 20 de milioane de euro de care am avea nevoie ca să îi testăm pe toţi jucătorii din competiţiile organizate de federaţie. Federaţia va crea un fond de sprijin pentru toate cluburile care vor reuşi să reia competiţia. Urmează să decidem. FRF nu a primit niciun ban de la UEFA, urmează să încaseze nişte fonduri de la UEFA şi FIFA până în vara anului următor, parte din aceşti bani se vor duce în continuare pentru organizarea tuturor activităţilor FRF, fondurile au acest corespondent. FRF şi partenerii săi vor crea un fond de sprijin pentru toţi membrii săi”, a afirmat Burleanu, potrivit News.ro.