Glasgow Rangers a remizat pe terenul celor de la Livingston (0-0), iar Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai criticați jucători din echipa lui Steven Gerrard. "E playmaker, dar momentan doar cu numele", a precizat analistul Kris Commons.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

O voce importantă atunci când vine vorba despre analiza sportului rege, Kris Commons, fost mijlocaș ofensiv la Celtic Glasgow, l-a criticat pe Ianis Hagi, cel despre care a spus, printre altele, că nu răsplătește încrederea acordată de antrenorul Gerrard.

"O figură banală"

"Rangers pur și simplu nu și-a creat suficiente ocazii de gol pentru a câștiga acest meci. Și această întrebare e inevitabilă. Ce oferă acum Hagi? A fost înlocuit în primul meci cu Aberdeen, după ce nu a contribuit cu nimic, și a fost schimbat și cu Livingston după o oră.

Are zero goluri și zero pase decisive în acest start de sezon și a fost o figură banală în toate cele patru partide ale echipei sale" - Kris Commons, pentru Daily Mail, citat de gsp.ro.

"E playmaker, dar momentan doar cu numele"

"Clubul a plătit 4 milioane de lire ca să-l transfere. În asemenea jocuri, cum a fost acesta, el trebuie să fie omul care deschide calea spre gol. Cu Livingston, Rangers a fost lipsită de creativitate și forță la mijlocul terenului.

Asta se întâmplă când contezi pe Hagi. Să iasă în față și să-și asume responsabilitatea. E playmaker, dar momentan numai cu numele", a completat Kris Commons.

Ianis a părut dezinteresat

"Au fost prea mulți pasageri la acest joc. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el.

Fiecare meci e important. Trebuie să ieși în față și să ceri mingea. Ia acțiuni în ultima treime și, jucând astfel, nu poți să nu câștigi" - Kris Boyd, fost fotbalist al celor de la Rangers, la Sky Sports.

După patru etape disputate în campionatul din Scoția, Rangers este lider cu 10 puncte (trei victorii și o remiză). Celtic, principala rivală, se află doar pe 6, cu 4 puncte, însă și două meciuri mai puțin disputate.