Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că Neymar şi Kylian Mbappe nu vor pleca niciodată de la PSG, informează lefigaro.fr.

Nasser Al-Khelaifi, presedintele PSGFoto: psg.fr

"Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume, este în primii trei. El a fost omul meciului şi a avut un joc extraordinar. El şi Kylian nu vor pleca niciodată, vor rămâne la PSG", a spus el.

"Este o zi specială pentru a 50-a aniversare a clubului. Asta e minunat. Avem nevoie de asta pentru a schimba mentalităţile în club şi ceva care ne blocase până acum. Vreau să le mulţumesc tuturor, jucătorilor şi antrenorului. Toată lumea a spus că nu suntem pregătiţi, dar am arătat că avem jucători grozavi. Istoria clubului se scrie astăzi. Vom sărbători acest lucru, dar mâine ne vom gândi la semifinală", a continuat preşedintele Paris SG, Nasser Al-Khelaifi, la microfonul RMC Sport, conform News.ro.

Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat, miercuri seară, la Lisabona, în semifinalele Ligii Campionilor, trecând în sferturi de Atalanta, scor 2-1. PSG a revenit de la 0-1 pe final, marcând în minutele 90 şi 90+3.

Atalanta a deschis scorul prin Pasalic ’27.

PSG a reuşit o revenire spectaculoasă pe final, marcând prin Marquinhos ’90 şi Choupo-Moting ‘90+3.

Neymar a fost declarat jucătorul meciului.

Vor mai avea loc în sferturi:

Joi, ora 22:00

Leipzig vs Atletico Madrid

Vineri, ora 22:00

FC Barcelona vs Bayern Munchen

Sâmbătă, ora 22:00

Manchester City vs Olympique Lyon

*Partidele pot fi urmărite în direct pe Digisport, Telekomsport și LookTV.

Semifinale:

PSG vs Leipzig / Atletico Madrid

Barcelona / Bayern vs City / Lyon.

Semifinalele vor avea loc pe 18 și 19 august, iar marea finală pe 23 august.