Cei doi jucători ai echipei Atletico Madrid, testaţi pozitiv, sâmbătă, cu noul coronavirus, sunt argentinianul Angel Correa, 25 de ani, şi croatul Sime Vrsaljko, 28 de ani, informează lequipe.fr, care citează un comunicat al clubului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Amândoi sunt asimptomatici, au fost plasaţi în izolare şi nu vor face deplasarea la Lisabona pentru meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva formaţiei RB Leipzig.

Cazul croatului, care se vindecase de o leziune la genunchi, este "considerat rezolvat de autorităţile sanitare, deoarece a generat anticorpi în urmă cu câteva luni”. Acest lucru nu îl va împiedica să efectueze o perioadă de carantină, de 14 zile, "în urma deciziei serviciilor medicale".

Conducătorii clubului madrilen au decis ca să fie din nou testaţi jucătorii şi staff-ul, duminică, iar rezultatele au fost toate negative.

Pentru meciul cu Leipzig, care se va disputa conform programării, joi, de la ora 22.00, antrenorul Diego Simeone a convocat 25 de jucători, dintre care patru de la academia clubului (Alex Dos Santos, Manu Sanchez, Riquelme şi Toni Moya), transmite News.ro.