Mijlocaşul croat Damjan Djokovic, care nu a jucat pentru CFR Cluj în finala campionatului cu CS Universitatea Craiova, din cauză că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a aruncat o umbră pe succesul formaţiei ardelene, dezvăluind că jucătorii sunt neplătiţi din martie.

Damjan Djokovic, alaturi de coechipieriFoto: cfr1907.ro

Djokovic, despre problemele de la CFR:

  • "Sunt sub contract cu CFR, cred că toată lumea fotbalistică ştie că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat şi dacă vine o ofertă mai bună pentru mine din punct de vedere sportiv, un proiect bun, şi mai ales economic, sper că şi lumea de la CFR mă va înţelege.
  • Până acum sunt jucătorul CFR şi în seara asta sărbătoresc câştigarea celui de-al treilea titlu la rând. Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil.
  • Nu ştiu cine ce promite (n.r. - transferuri), dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta. Mai ales după ceea ce am făcut anul acesta cred că merităm şi noi respect.
  • Din păcate au fost (n.r. - probleme) şi în trecut şi îmi pare rău pentru toţi colegii mei. Nu e vorba numai de bani, e vorba şi de respect. Şi dacă cineva nu îşi ţine cuvântul, pe mine mă deranjează. Dar asta e o discuţie pentru mai târziu, cred că astăzi trebuie să sărbătorim toţi, împreună", a declarat Damjan Djokovic, la Telekom Sport.

El s-a bucurat de victoria echipei lui în finala campionatului, cu CSU Craiova, şi a precizat că a aruncat Ipad-ul după ce oltenii au deschis scorul, transmite News.ro.

  • "Mă bucur foarte mult pentru performanţa echipei şi e ceva fantastic, trei campionate la rând! Bravo, băieţii, bravo, CFR! (n.r. - după golul lui Nistor) Am aruncat Ipad-ul şi după aia m-am uitat pe laptop, dar mă bucur că a mers şi pe laptop şi am văzut un meci chiar fantastic, abordat de o echipă cu caracter, care a revenit după 0-1 şi a întors scorul fantastic.
  • Dorinţa şi spiritul au făcut diferenţa. După atâtea probleme cu corona(virusul), echipa a arătat că are caracter şi că e o echipă mare. E greu prentru toată lumea care a avut corona, pentru toţi coechipierii mei, trebuie să-i mulţumesc lui Dumnezeu că nu am avut simptome, dar alţii au avut probleme mult mai mari.
  • După două săptămâni de izolare, am de sărbătorit în seara asta. Nu am crezut la început, mi-a mers bine personal, acum am rezolvat problema. CFR a arătat în cele mai grele momente că poate face imposibilul, după toate problemele şi după accidentarea de la încălzire a unui coechipier. Cred că echipa chiar a arătat că are caracter şi mare dorinţă şi Dumnezeu ne-a răsplătit pentru asta", a afirmat Djokovic.

Aici poți vedea golurile meciului dintre Craiova și CFR.

  • CFR Cluj își trece în palmares al treilea titlu consecutiv și al șaselea din istorie (șase titluri în 12 ani).
  • Titlurile CFR-ului: 2007-2008 / 2009-2010 / 2011-2012 / 2017-2018 / 2018-2019 / 2019-2020.
  • Așteptarea Craiovei nu se oprește în 2020. Oltenii au sperat să le aducă fanilor bucuria după o pauză de 29 de ani, dar visul le-a fost oprit de un CFR net superior la capitolele experiență și omogenitate.