Comitetul Executiv al FRF a decis: CS U Craiova vs CFR Cluj trebuie să aibă o echipă câștigătoare, iar în acest sens meciul din această seară va avea parte de prelungiri și lovituri de la 11 metri în cazul unui rezultat de egalitate.

Televizari Liga 1Foto: lpf.ro

Fără spațiu de manevră în ceea ce privește disputarea restanței dintre Astra Giurgiu și CS U Craiova (în această seară, FRF-ul trebuie să dea către UEFA lista echipelor participante în cupele europene), Comitetul Executiv al FRF a hotărât, cu unanimitate de voturi, ca partida dintre Craiova și CFR Cluj să aibă neapărat o învingătoare.

Acest lucru înseamnă că în cazul unei remize vor fi prelungiri și, dacă este nevoie, lovituri de la 11 metri.

  • Meciul de totul sau nimic va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digisport, Telekomsport și LookTV și LiveText pe HotNews.ro.

Calculele din lupta pentru titlu sunt următoarele:

  • CFR depinde doar de ea: dacă va câștiga la Craiova (luni, de la ora 20:30, pe Ion Oblemenco), atunci va fi campioană a României pentru al treilea sezon consecutiv.
  • Un succes al Craiovei, la orice scor, va aduce titlul în Bănie după o pauză de 29 de ani.
  • În cazul unei remize, vor exista prelungiri, iar dacă egalitatea persistă, atunci se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri.

Cum arată clasamentul în timp real din play-off-ul Ligii 1:

1 CFR Cluj 46 puncte (9 meciuri)

2 CS U Craiova 44 (8 meciuri)

3 Astra 33 (8 meciuri)

4 FCSB 31 (9 meciuri)

5 FC Botoșani 29 (9 meciuri)

6 Gaz Metan Mediaș 25 (9 meciuri).