​CFR trece prin momente grele pe finalul de sezon din Liga 1: formația din Gruia a pierdut locul de lider, iar coronavirusul a dat peste cap orice planuri (au fost depistate mai multe cazuri de Covid-19 în lotul campioanei României). De infectare nu a scăpat nici Dan Petrescu.

Dan Petrescu, cu masca pe fataFoto: Nicu Cherciu

Într-o intervenție la ProSport Live, impresarul Ioan Becali a oferit detalii despre starea de sănătate a tehnicianului campioanei României.

Internat în spital la Cluj, așteaptă rezultatele unui nou test

"Era la spital, singur în cameră, la Cluj. A avut o temperatură peste 37 de grade doar la Mogoșoaia. Pentru el cea mai mare problemă e că i-au venit toate cele 3 fete la Cluj și nu poate să se vadă cu ele. Azi face un test (n.r. vineri) și, dacă testul iese negativ, se poate izola acasă" - Ioan Becali.

Nu este speriat, mai degrabă dezamăgit

"Nu speriat, dezamăgit. Înainte de meciul cu Craiova, pierdut cu 2-3, au apărut niste discuții. Trebuiau să se dea niște bani pe 25, nu s-au dat. El crede că e o răceală puternică (n.r. coronavirusul), crede că e problemă pentru cei mai în vârstă. Problema e că se întrerupe campionatul, nu știi unde ești, locul 1 sau 2", a completat fostul impresar.

Din cele 13 cazuri inițiale, trei au ieşit negative la al doilea test. Primul caz pozitiv a fost înregistrat la 19 iulie (Adrian Păun), iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat.

CFR ar fi trebui să joace, duminică, 26 iulie, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Și această confruntare a fost amânată.

În total, jucători și staff, sunt 22 de cazuri de Covid-19 la CFR Cluj.

Clasament play-off:

1. CSU Craiova 44 de puncte / 8 meciuri

2. CFR Cluj 40 / 7

3. Astra Giurgiu 33 / 8

4. FC Botoşani 29 / 8

5. FCSB 28 / 7

6. Gaz Metan Mediaş 25 / 8.