Dinamo a anunțat recent încă două cazuri pozitive la Covid-19 în lotul său, totalul ajungând la 14. Mircea Lucescu, 74 de ani, i-a vizitat săptămâna trecută pe câini la baza de la Săftica, iar recent și-a făcut un test pentru a vedea dacă a contactat sau nu coronavirusul.

Mircea LucescuFoto: Uefa.com

Într-o intervenție pentru gsp.ro, Mircea Lucescu a precizat că rezultatul testului a fost negativ atât pentru el, cât și pentru soția Neli.

"L-am făcut ieri (n.r. luni) la o clinică privată, mi-au dat rezultatul aseară. Negativ și la mine și la Neli (soția). Bine, mă așteptam, am și declarat că n-am luat contact cu jucătorii, le-am vorbit la teren, în aer liber, aveam și mască.

Doar cu Gigi Mulțescu am dat mâna, dar e totul ok. O să mai fac un test, tot din proprie inițiativă, la sfârșitul săptămânii", a precizat Mircea Lucescu.

Aflată într-o situație disperată în clasamentul din play-out-ul Ligii 1 la fotbal (ocupă penultimul loc din clasament - unul retrogradabil), Dinamo are probleme și din cauza coronavirusului: în total, 14 persoane din cadrul clubului bucureștean au ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19.