FCSB trăiește un nou sezon dezamăgitor în Liga 1, acolo unde se află pe locul 5 în prezent. Ultimul titlu a fost cucerit în urmă cu cinci sezoane, iar Mircea Lucescu anunță motivul pentru care apele vor fi tulburi și la formația bucureșteană.

FCSB, siglaFoto: fcsb.ro

Salvarea prezenței în viitoarea ediție a cupelor europene ar putea veni pentru FCSB din Cupa României, acolo unde formația patronată de Gigi Becali va disputa miercuri finala cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cu un nou sezon ratat în Liga 1 și departe de banii și faima din Champions League, FCSB ar putea avea serioase probleme financiare. O anunță Mircea Lucescu, acesta fiind de părere că îi va fi tot mai greu lui Gigi Becali să susțină de unul singur o echipă care nu are rezultatele așteptate.

"O echipă cu tradiţie nu poate să stea, uite-l pe Gigi Becali, nu poate să stea la posibilităţile financiare ale unui singur om. Este imposibil. Gigi a fost foarte bine, dar o să vedeţi că, uşor-uşor, şi la Gigi încep dificultăţile", a declarat Mircea Lucescu, citat de Mediafax.

FCSB a schimbat patru antrenori doar în ultimul an, iar rezultatele se tot lasă în continuare așteptate.