​Un bărbat s-a prezentat, marţi seară, la comisariatul central de poliţie din Toulouse şi a fost reţinut, după ce a mărturisit uciderea lui Christopher Aurier, fratele fotbalistului Serge Aurier de la Tottenham, decedat cu o zi înainte, informează AFP.

Minge de fotbalFoto: Twitter

Bărbatul s-a prezentat, în jurul orei locale 18.00, la secţia de poliţie, pentru a mărturisi că a ucis victima, a declarat o sursă de poliţie.

Christopher Aurier, în vârstă de 26 de ani, fratele fundaşului dreapta al echipei Tottenham Serge Aurier, a fost împuşcat mortal la Toulouse, în noaptea de duminică spre luni.

Incidentul a avut loc într-o zonă industrială de la periferia oraşului Toulouse, la ieşirea dintr-un club de noapte şi au fost trase două gloanţe.

Trecătorii au sunat la poliţie după ce au descoperit un bărbat căzut la pământ, care era rănit la abdomen. Transportat în stare gravă, victima a murit la Spitalul Rangueil.

Martorii spun că "o dispută pentru o tânără" ar sta în spatele crimei, potrivit presei locale.

Fratele mai mic al lui Serge Aurier juca şi el fotbal, dar la nivel de amatori, fiind legitimat la Toulouse Rodeo (liga a cincea). Christopher Aurier a început fotbalul la RC Lens, ca fratele său mai mare, şi a mai evoluat la Gueugnon şi Chantilly, dar nu a reuşit să treacă la cel mai înalt nivel, potrivit News.ro.