Bulgaria, confruntată cu o creştere a numărului de contaminări cu coronavirus în ultimele zile, va impune ca meciurile de fotbal şi toate celelalte competiţii sportive să se dispute cu porţile închise, a anunţat joi guvernul bulgar, potrivit Le Figaro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Toate competiţiile sportive în aer liber şi în spaţii închise se vor disputa fără public. Noile cazuri au fost din ce în ce mai multe în ultimele zile, fiind depăşit pragul critic de 200 în 24 de ore”, a precizat ministrul Sănătăţii, Kiril Ananiev.

Presa internaţională a scris, joi, că jucătorii echipei Lokomotiv Plovdiv au sărbătorit cu suporterii într-un club de noapte victoria din Cupa Bulgariei, iar ca urmare a petrecerii nouă jucători şi aproximativ 50 de fani au fost testaţi pozitiv cu Sars-CoV-2.

Un jucător infectat s-ar fi aflat pe teren la meciul din 1 iulie. Pe Stadionul Vasil Levski, echipa din Plovdiv s-a impus la penaltiuri, în faţa formaţiei ŢSKA Sofia şi a câştigat a doua oară consecutiv trofeul. Cele două echipe se vor întâlni din nou, joi, în campionat, la Plovdiv, potrivit News.ro.