​În spațiul public au apărut în ultima perioadă tot mai multe zvonuri care-l dau plecat pe Dan Petrescu de la CFR Cluj, echipă aflată în pierdere de viteză în Liga 1, acolo unde a cedat locul întâi în favoarea Craiovei. Miercuri, conducerea grupării din Gruia a ieșit cu unele precizări în legătură cu viitorul Bursucului pe banca tehnică a campioanei României.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune conducerea CFR-ului într-un comunicat de presă:

"Ca urmare a ultimelor articole apărute în spaţiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum şi nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susţinerea totală a conducerii clubului nostru!

Tehnicianul care a obţinut cele mai mari performanţe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reuşind să câştige de două ori consecutiv titlul în România şi să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic şi nişte victorii incredibile în competiţiile internaţionale este şi va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj.

Toate performanţele pe care Dan Petrescu le-a obţinut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesionişti şi devotaţi, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european", se precizează în comunicat.

Cât mai are Petrescu contract cu CFR Cluj

"Suntem convinşi că există mulţi tehnicieni care şi-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârşit.

În încheiere, vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuţie cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum şi nici din sezonul viitor" - conducerea CFR Cluj.

CS U Craiova vs CFR, au mai rămas de disputat:

CS U Craiova - FCSB

FC Botoșani - CS U Craiova

Astra Giurgiu - CS U Craiova

CS U Craiova - CFR Cluj

vs

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș

FCSB - CFR Cluj

CFR Cluj - FC Botoșani

CS U Craiova - CFR Cluj.

Clasament:

1 CS U Craiova 38 puncte (12-10)

2 CFR Cluj 37 (9-6)

3 Astra Giurgiu 29 (8-8)

4 FCSB 28 (11-10)

5 FC Botoșani 28 (6-8)

6 Gaz Metan Mediaș 25 (4-8).