În minutul 53, Juventus conducea cu 2-0 pe San Siro și părea că va prelungi perioada de seceta a Milanului în meciurile directe. Au urmat însă șase minute de poveste pentru gazde: Ibrahimovic, Kessie și Leao au punctat, iar până la urmă scorul final a fost 4-2 pentru trupa milaneză.

Zlatan Ibrahimovic, inca un gol pentru MilanFoto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

După o primă repriză care nu a modificat în niciun fel tabela de marcaj de pe San Siro, Juventus a debutat în forță în al doilea mitan, unul în care deja conducea cu 2-0 în minutul 53 (au punctat Rabiot și Cristiano Ronaldo).

Revenirea a fost anunțată de golul din penalti al lui Zlatan Ibrahimovic (62). Au urmat rapid reușitele lui Kessie (66) și Leao (67), iar Rebic (80) nu a făcut decât să stabilească scorul final: 4-2 pentru Milan.

Succesul o urcă temporar pe AC Milan pe locul 5 din Serie A, cu 49 de puncte. Interesant este faptul că Milanul a reușit în ultimele patru etape să treacă de Roma (2-0), Lazio (3-0 chiar pe Olimpico) și Juventus (4-2).

Cu toate că a pierdut, Juventus păstrează avansul de 7 puncte față de Lazio, formație care a cedat surprinzător pe terenul celor de la Lecce (1-2).

S-au disputat marți în Serie A:

Lecce - Lazio 2-1

AC Milan - Juventus 4-2

Clasament:

1 Juventus 75 puncte

2 Lazio 68

3 Inter 64 (- un meci)

4 Atalanta 63 (-un meci)

5 AC Milan 49

6 AS Roma 48 (-un meci)

7 Napoli 48 (-un meci) etc.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre AC Milan și Juventus.