​Și-a dat demisia de la Telekom Sport, acolo unde era analist de ani buni, pentru a reveni în antrenorat după 12 ani. Basarab Panduru va fi noul secund al lui Laurențiu Reghecampf la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

Barasab PanduruFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Mutarea este una surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât fostul internațional român nu a mai dat semne în ultimii ani că și-ar mai dori vreo revenire în antrenorat.

În vârstă de 50 de ani, Panduru a întrerupt colaborarea cu Telekom Sport, acolo unde era om de bază de sezoane bune, și a acceptat oferta lui Laurențiu Reghecampf, aceea de a-i fi secund la Al Wasl.

Conform gsp.ro, rolul lui Panduru va fi acela de a-l înlocui pe Toni Petrea, cel care are șanse mari de a prelua banca tehnică a FCSB-ului.

În ultimii nouă ani de zile, Basarab Panduru a putut fi văzut la Telekom Sport, acolo unde a analizat meciurile din campionatul intern și nu numai.

Panduru a antrenat ultima dată în sezonul 2007-2008, atunci când s-a aflat pe banca celor de la Progresul București, în Divizia B. A mai pregătit de-a lungul carierei pe Farul Constanța, FC Vaslui, Oțelul Galați și Poli AEK Timișoara.

A mai avut o scurtă revenire în fotbal în stagiunea 2009-2010, atunci când a ocupat funcția de director sportiv al celor de la FCSB, dar a plecat după o neînțelegere cu Gigi Becali.

„Este o plăcere pentru mine că Pandi va lucra cu noi. Este un om de fotbal pe care îl apreciez şi respect foarte mult şi sunt convins că ne va ajuta enorm!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Telekom Sport.