Momente mai rar întâlnite pe un teren de fotbal: doi coechipieri au fost cu greu despărțiți, aceștia fiind la un pas de a se bate. S-a întâmplat înainte de pauza meciului dintre Tottenham și Everton, iar cei implicați în eveniment sunt Hugo Lloris și Heung-Min Son.

Lloris si Son, aproape de bataieFoto: Captura Youtube

Imediat după fluierul final al primei reprize, Hugo Lloris a fugit din poartă și s-a dus glonț către coechipierul Son. Au urmat secvențe în care coechipierii s-au chinuit să-i despartă pe cei doi, Lloris aruncând cuvinte grele spre sud-coreean.

Cum a explicat Lloris momentul

"E ceva ce face parte din vestiar. Se poate spune orice din exterior, dar ce a fost între mine și Sonny este parte din fotbal uneori. La finalul meciului s-a văzut că am fost foarte fericiți" - Hugo Lloris, citat de BBC.

Jose Mourinho, despre incident: "Este un lucru necesar unei echipe"

Tensiunea este un lucru necesar pentru ca jocul echipei să crească, este de părere Jose Mourinho, antrenorul celor doi implicați în scandal.

"Motivul a fost probabil o consecință a discuțiilor noastre. Dacă e cineva vinovat pentru ce s-a întâmplat, acela sunt eu. Am fost foarte critic cu băieții, le-am cerut să ceară mai mult unul de la celălalt.

Son este un băiat extraordinar, toată lumea îl place, dar căpitanul i-a spus că trebuie să facă mai mult și să dea mai mult pentru echipă. Este un lucru necesar unei echipe pentru a putea crește. Ai nevoie de personalități puternice, iar când apar astfel de reacții nu am niciun dubiu" - Jose Mourinho.

În urma victoriei, Tottenham a acumulat 48 de puncte, aflându-se pe locul 8. Formația lui Mourinho speră să ocupe un loc care să ducă în cupele europene în viitorul sezon competițional.

Aici poți vedea incidentul în care au fost implicați Son și Lloris: