Lionel Messi nu are parte doar de cuvinte de laudă, decarul Barcelonei fiind văzut oarecum vinovat de forma slabă arătată de Antoine Griezmann la formația catalană. Argentinianul a fost atacat grosolan de un fost mare internațional francez, acesta precizând despre Leo că este "un copil de 1.50 metri, pe jumătate autist".

Lionel MessiFoto: Twitter - Barcelona

Adversar al României de-a lungul timpului (ne-a marcat și un gol de tristă amintire la Euro 1996), Christophe Dugarry (48 de ani) a trecut o scurtă perioadă și pe la Barcelona (1997-1998).

Fostul atacant a fost rugat să comenteze situația dificilă pe care o traversează Antoine Griezmann la Barcelona. A urmat un adevărat derapaj verbal la adresa lui Lionel Messi.

"De ce îi e frică lui Griezmann? De un copil de 1.50 metri înălțime, pe jumătate autist?”, a spus Dugarry în cadrul unei intervenții la RMC Sport.

De asemenea, fostul internațional francez a mai sugerat că Antoine Griezmann nu este suficient de "bărbat" și că ar trebui să-și rezolve problemele cu Messi, chiar dacă acest lucru ar însemna chiar să-i aplice o corecție fizică.

Nu a fost uitat nici antrenorul Quique Setien, cel despre care Dugarry a spus că nu are o problemă cu Griezmann, doar că este pur și simplu incompetent.

După ce a primit un val de critici pentru afirmațiile sale, Dugarry și-a cerut scuze pe Twitter, precizând printre altele că nu a dorit în niciun fel să rănească persoanele care suferă de autism.