Se ascute lupta pentru titlul din Liga 1, iar odată cu ea și declarațiile devin tot mai tăioase. După ce patronul FCSB a anunțat că vrea să trimită juniorii în teren contra CFR-ului, răspunsul oltenilor a venit prin intermediul lui Sorin Cârțu: "Zicea că nu e frate niciodată cu ungurii".

Sorin CartuFoto: ucv1948.ro

Sorin Cârțu și ungurii

"Astea-s treburile lui. Bine, că ne miră, îţi dai seama, el, care zicea că nu e frate niciodată cu ungurii... Nu-i făcea mereu unguri pe ăştia de la CFR? Acum spune că e duşmanul nostru şi e prieten cu ei. Treaba lui. Gigi are el, aşa, fluctuaţiile lui. Nu cred eu... Să se gândească la echipa lui acum, că are meci cu Botoşaniul, e echipă care creează probleme. Dacă îi bate Botoşaniul, pot să piardă şi locul 3.

Până la noi mai sunt două etape, vedem noi cum o fi. Noi nu am avut niciodată sprijin de la nimeni. Dacă se întâmplă lucrul ăsta măreţ, să luăm campionatul, noi o să o facem, nu cu ajutorul cuiva. Nici nu ne bazăm pe vreun ajutor", a declarat Sorin Cârţu, la Digi Sport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a precizat, marţi, că la meciul cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii I va trimite pe teren o echipă formată din juniori, aşa cum a procedat CSU Craiova în partida cu FC Viitorul, din finalul sezonului 2016/2017, când echipa lui Gheorghe Hagi a devenit campioană, informează News.ro.

"Aşa se întâmplă în viaţă, nu e răzbunare. Vreau şi eu să iau modelul lor, nu ştiu, nu mă pricep prea bine, iau şi eu modelul lui Craiova lui Rotaru. Adică eu mă iau după ei, că nu mă pricep şi atunci dacă ei zic că trebuie să promovezi tineri, o să promovez şi eu tineri, nu? Nu mă intereseză pe mine cine ia campionatul, nu e problema mea, numai că CFR Cluj când a jucat cu Viitorul, în ultima etapă, acum doi ani, au jucat fotbal şi nu au promovat tineri, pe când Craiova are o tehnică şi o strategie mai deşteaptă, promovează tineri", a declarat Becali, la ProX.

Clasament play-off, după 5 etape:

1. CFR Cluj 36 puncte

2. CSU Craiova 35

3. Astra Giurgiu 28

4. FCSB 27

5. FC Botoșani 27

6. Gaz Metan Mediaș 25

Cu cine mai au de jucat CFR Cluj și CSU Craiova

Astra - CFR

CFR - Gaz Metan Mediaș

FCSB - CFR

CFR - Botoșani

CSU Craiova - CFR

vs

Gaz Metan Mediaș - CSU Craiova

CSU Craiova - FCSB

FC Botoșani - CSU Craiova

Astra - CSU Craiova

CSU Craiova - CFR.