Echipa Poli Iaşi a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Ionuţ Popa înainte de antrenamentul susţinut joi, la Corbeanca, potrivit News.ro.

Ionut PopaFoto: acspoli.ro

“În startul antrenamentului de la Corbeanca, din această după-amiază, echipa noastră a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului antrenor Ionuţ Popa”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Poli Iaşi, s-a declarat profund întristat de moartea lui Ionuţ Popa, antrenor care i-a fost prieten şi l-a susţinut.

“Este o zi neagră şi tristă. Am pierdut un prieten, un om de fotbal, un om care în această perioadă m-a susţinut şi nu pot să uit în afară de mesajele pe care le primeam în momentul în care s-a strigat demisia el m-a sunat şi m-a încurajat şi mi-a zis că până la urmă o să reuşesc aici. Tot speram, am vorbit şi cu fata lui, aveam încredere şi m-am rugat la Dumnezeu ca el să revină. N-a mai revenit şi Popică a plecat dintre noi. Îmi pare rău că poate nu am făcut mai multe pentru el, m-am oferit să-l ajut, dar când nu mai era nimic de făcut. E o zi tristă şi Dumnezeu să-l odihnească, a fost un om cu suflet mare”, a spus Rednic.

Ionuţ Popa a murit joi dimineaţă, la vârsta de 67 de ani, la Spitalul Judeţean Arad, unde era internat de două săptămâni, după un stop cardio-respirator.