​Echipa Arsenal Londra a pierdut cu scorul de 2-1 partida disputată sâmbătă în deplasare la Brighton, în etapa a 30-a din Premier League, şi a ratat şansa să depăşească în clasament pe Tottenham, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nicolas Pepe a deschis scorul pentru ''tunari'' în minutul 68, dar gazdele au izbutit să egaleze şi să obţină cele trei puncte prin reuşitele lui Lewis Dunk (75) şi Neal Maupay (90+5).Vezi aici golurile.

Arsenal rămâne astfel pe locul 9 în clasament, cu 42 puncte, în timp ce Brighton este pe poziţia a 15-a (din 20), cu 32 puncte.

Leicester City nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1, tot sâmbătă, pe terenul celor de la Watford.

În ciuda diferenţei din clasament, meciul a fost unul echilibrat, iar ambele goluri au fost marcate în ultimele minute de joc.

Ben Chilwell a marcat pentru Leicester în minutul 90, pentru ca în prelungirile partidei, în minutul 90+3, Craig Dawson să restabilească egalitatea şi să parafeze scorul final.

În urma rezultatului, Leicester City se menţine pe podium, pe locul 3, cu 54 de puncte, în timp ce Watford este pe poziţia a 16-a cu 28 de puncte şi nu este scutită de grijile retrogradării.