Fostul portar Florin Prunea nu mai este preşedintele FC Dinamo, după ce nu şi-a prelungit contractul care a expirat sâmbătă.

Florin PruneaFoto: fcdinamo.ro

"Contractul meu s-a terminat sâmbătă. De la băieţi mi-am luat la revedere. Nu am putut să fiu în contact cu ei, pentru că ştiţi foarte bine ceea ce s-a întâmplat. De la colegii mei, vineri după-amiază am avut o întâlnire la Rin şi le-am mulţumit pentru colaborare tuturor, le-am urat succes şi i-am asigurat de sprijinul meu în orice moment, dacă pot să ajut cu ceva.

Lucrurile erau clare de foarte mult timp, din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor, de atunci era clar că nu mai putem să fim pe aceeaşi lungime de undă, pentru că eu consider şi acum că a fost una din marile greşeli de manageriat ale clubului nostru, vânzarea căpitanului echipei pe suma care s-a vândut. Lucru confirmat şi de partea sportivă, pentru că de când a plecat el, din păcate... Pe lângă partea sportivă, suma a fost ridicolă", a declarat Florin Prunea, la Digisport.

Prunea a dat în judecată clubul Dinamo, pentră că nu şi-a primit salariul de foarte multe luni.

"Am avut o discuţie înainte de a pleca cu avocatul clubului, în care am încercat, aşa, o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată şi să ajungem în instanţă. Avocaţii se ocupă, le-am dat documentele. E vorba de drepturile financiare pe perioada în care am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă, aşa era normal. Nu regret (n.r. - perioada petrecută la Dinamo), dar am picat într-un război civil care nu era al meu şi m-am simţit folosit şi asta mă doare, în rest ştiam unde vin".

Florin Prunea, 51 de ani, a devenit, la 11 iunie 2019, manager general al FC Dinamo Bucureşti, după ce anterior a fost preşedintele clubului Poli Iaşi, transmite News.ro.

Salariul lui Prunea la Dinamo era de 5.000 de euro pe lună, iar fostul internațional ar avea de primit restanțe în valoare de 45.000 de euro.