Vasile Miriuță a fost îndepărtate de la conducerea tehnică a formației Hermannstadt, acesta devenind primul antrenor demis după reluarea campionatului intern de fotbal.

Vasile MiriutaFoto: Captura video

"A.F.C. Hermannstadt a incetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuţă. "Tati" a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din Play-out.

În mandatul cu nr 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB).

FCH îi transmite şi pe această cale d-lui Vasile Miriuţă mult succes în continuare şi realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Hermannstadt.

“În perioada următoare vom reveni cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal al echipei şi despre componenţa staffului”, adaugă gruparea din Sibiu.

Sâmbătă seară, Hermannstadt a remizat în deplasare cu Sepsi, scor 1-1, în play-out-ul Ligii I, în primul său meci de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, transmite News.ro.