​Prima etapă de la reluarea Ligii 1 la fotbal le va aduce față în față pe CFR Cluj și FCSB, formațiile clasate pe primele două locuri în ierarhie. Derbiul va avea loc duminică, de la ora 20:00. Înainte de confruntare, Bogdan Vintilă a oferit, printre altele, și o definiție proprie a Covid-19: "este o gripă normală cu un marketing foarte bun".

Bogdan Arges VintilaFoto: captura Look Tv

Despre reluarea campionatului

"Sunt nerăbdător să înceapă campionatul, pentru că această pauză atipică ne-a pus într-o situație în care trebuie să ne descurcăm, să improvizăm anumite metode de pregătire. Singurul minus în această perioadă este că n-am avut mai multe jocuri amicale, pentru a da ritm de joc băieților" - Bogdan Argeș Vintilă.

Despre Covid-19

"Este o situaţie delicată. Dacă s-au dat anumite legi, trebuie respectate. Din punctul meu de vedere, se exagerează mult cu această pandemie. Este o stiuaţie în care trebuie să ne vedem de viaţă. Multe lucruri se pot întâmpla cu noi şi nu neapărat din cauza unui virus. Nu mi-am schmbat optica, este aceeaşi. Consider că este o gripă normală cu un marketing foarte bun" - Bogdan Argeş Vintilă, citat de Telekomsport.

Partida din Gruia va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan, el fiind ajutat de asistenții Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce rezervă va fi Florin Marcu.

Meciul CFR Cluj vs FCSB va putea fi urmărit în direct pe Digisport, Telekom Sport și LookTV.

Cum arată clasamentul înainte de CFR vs FCSB:

1 CFR Cluj 30 puncte

2 FCSB 26 (6-3)

3 U Craiova 26 (3-5)

4 Astra 24 (2-2)

5 FC Botoșani 24 (2-3)

6 Gaz Metan Mediaș 23.