​Antrenorul Academicăi Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat că se bucură pentru revenirea fotbalului în Liga I, subliniind că la echipa totul este ok din toate punctele de vedere, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dacă avem conferinţe diferite, sperăm ca fotbalul să nu fie diferit. Să fie fotbalul pe care l-am întrerupt. Am văzut cazul Dinamo, cazul Botoşani şi am căzut puţin pe gânduri, pentru că nu este chiar o situaţie foarte plăcută. Sincer, m-am speriat, la noi este bine, noi am urmat întocmai ceea ce ni s-a cerut. Suntem bine, suntem toţi ok, din toate punctele de vedere. La test am ieşit toţi bine", a declarat Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, conform paginii de Facebook a echipei ilfovene.

Fundaşul Florin Achim a afirmat că jucătorii au fost mult mai atenţi în perioada asta. "Ne aşteaptă un meci greu. Ne-am pregătit bine perioada asta. Cel mai important este să luăm cele trei puncte pentru că întâlnim o echipă cu care concurăm pentru menţinerea în Liga 1. Am urmărit ce s-a întâmplat cu Dinamo şi Botoşani. Nu ne este frică pentru că am fost bine instruiţi de către club. Noi sperăm să fie bine. Nu ne-am mai lovit de aşa ceva până acum. Nu am fost neaparat stresaţi. Am fost, în schimb, mult mai atenţi", a spus Achim.

Liga I se reia sâmbătă, de la ora 17.00, cu meciul FC Voluntari - Academica Clinceni, din play-out. Campionatul României a fost întrerupt din 12 martie, ca urmare a pandemiei de coronavirus.