Starul brazilian Neymar le-a transmis colegilor săi de la echipa franceză de fotbal Paris Saint-Germain că doreşte să se întoarcă la fosta sa formaţie, FC Barcelona, anunţă cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Neymar a plecat de la clubul catalan în vara anului 2017, când PSG i-a achitat clauza de reziliere a contractului său cu Barca, în valoare de 222 milioane euro, brazilianul devenind de atunci cel mai scump fotbalist al planetei.

"Vreau să merg la Barca", titrează El Mundo Deportivo pe prima sa pagină de luni, subliniind că dorinţa brazilianului de a se întoarce pe Camp Nou a rămas "intactă".

În vârstă de 28 ani, Neymar se află sub contract cu PSG până în 2022, iar oficialii Barcelonei au negociat un transfer al brazilianului în vara anului trecut, fără să ajungă însă la un acord cu omologii lor francezi, care au refuzat includerea în tranzacţie a unui schimb de jucători, susține Agerpres.

Conform ziarului catalan, "Neymar este conştient că trebuie să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil alături de francezi, pentru ca responsabilii clubului să-i 'faciliteze' revenirea pe Camp Nou", iar un succes în Liga Campionilor, trofeu râvnit de patronii din Qatar încă de când au preluat-o pe PSG, ar putea uşura despărţirea de gruparea de pe Parc des Princes.