​Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat într-un interviu pentru Sky Sports că parada pentru titlu în Premier League, trofeu care cel mai probabil îi va reveni formaţiei sale, s-ar putea organiza în sezonul viitor.

Jurgen KloppFoto: liverpoolfc.com

“Va veni o zi când viaţa va reveni la normal. Când cineva va găsi un vaccin, când cineva va găsi o soluţie pentru această problemă, când rata infectării va fi zero, acea zi va veni până la urmă. Atunci vom avea dreptul să sărbătorim ce vrem să sărbătorim în acea zi. Dacă va fi etapa a 12-a sau a 13-a a sezonului următor şi vrem să sărbătorim... cine ne va împiedica?

Atunci trofeul va fi încă al nostru şi putem să îl arătăm în oraş şi să stăm pe autocar. Dacă alţi oameni cred că suntem complet nebuni, sincer nu îmi pasă. Dacă încă va putea fi o sărbătoare specială? Fără îndoială. Este diferit, dar diferit este uneori absolut OK”, a explicat Klopp.

Campionatul Premier League a fost suspendat în martie, din cauza pandemiei de coronavirus. După 29 de etape, Liverpool este lider în clasament, cu 82 de puncte, în timp ce a doua clasată, Manchester City, are 57 de puncte şi un joc mai puţin, potrivit News.ro.