Internationale Milano a iesit sifonata din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor cu Liverpool, formatia pregatita de Roberto Mancini neputandu-se baza in retur pe Materazzi, suspendat pentru cartonas rosu, si pe columbianul Cordoba, care s-a accidentat pe Anfield Road. In aceste conditii, tot greul apararii va reveni pe umerii lui Cristi Chivu, cel care mai mult ca sigur va fi folosit in mijlocul apararii milaneze la returul de pe Giuseppe Meazza.

Cu toate ca a pierdut cu 2-0, echipa a fost laudata de patronul Massimo Moratti, cel care a spus despre Chivu si compania ca au rezista eroic aproximativ o ora in inferioritate numerica.

"Mai avem returul, iar alaturi ii vom avea si pe suporteri. Putem remonta si sunt constient de faptul ca avem solutii in aparare cu toate ca nu ne vom putea baza pe Materazzi si pe Cordoba", a precizat Moratti. In mai multe randuri boss-ul milanezilor a precizat ca fundasul si capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristi Chivu, a fost transferat la campioana Italiei tocmai pentru ca poate evolua pe mai multe posturi.