Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, este acuzat de presa din Germania că ar fi folosit peste un milion de euro pentru a închiria un avion, în 11 aprilie 2017, pentru a plăti o călătorie personală din Suriname, America de Sud, spre Elveţia, precizând că se întâlneşte cu preşedintele UEFA.

HotNews.roFoto: Hotnews

Publicaţia germană Suddeutsche Zeitung îl pune la zid pe preşedintele FIFA, Gianni Infantino, pentru o faptă pe care a făcut-o în urmă cu 3 ani. Pe 11 aprilie 2017, Infantino, care se afla alături de staff-ul său în America de Sud, în ţara Suriname, ar fi cerut de urgenţă un zbor către Elveţia, acolo unde a spus că urmează să se întâlnească cu preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Avionul privat închiriat de Gianni Infantino a fost plătit din banii FIFA şi a costat peste un milion de euro.

Nemţii spun că Gianni Infantino minte pentru că la data la care cei doi urmau să aibă întâlnirea Aleksander Ceferin se afla în Armenia.

FIFA a anunţat că urmează să organizeze un meci cu scop caritabil, strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe cei care sunt afectaţi de pandemia de coronavirus. Partida ar urma să aibă loc imediat ce situaţia mondială o va permite, informează Mediafax.