Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au dominat fotbalul în ultimul deceniu, recordurile și cele mai importante distincții individuale revenindu-le celor doi. A venit însă vremea să ne luam "la revedere" de la această perioadă, dacă este să ne luăm după ceea ce a spus unul dintre cei mai cunoscuți antrenori ai ultimilor 20 de ani.

Lionel Messi si Balonul de Aur, pe Camp NouFoto: Twitter - Barcelona

Arsene Wenger este tehnicianul care consideră că epoca reprezentată de Messi și Ronaldo se află tot mai aproape de apus.

"Nu am văzut niciodată jucători precum Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, care pot face absolut orice într-o situaţie dificilă, dar cred că domnia lor se apropie de final. Acum vine o nouă generaţie", a declarat Arsene Wenger la postul BeIN Sports.

Antrenorul francez a apreciat că următoarea generaţie va fi dominată de un jucător francez.

"Următoarea generaţie este probabil franceză: momentan actorul principal ar putea fi Mbappe, dar evident şi Neymar", a mai spus el, conform News.ro.

Începând din 2008, Messi și Ronaldo și-au împărțit practic Balonul de Aur, singurul care a reușit să-și facă loc în acest grup select fiind Luka Modric (2018).