Jucătorii echipei Atletico Madrid s-au prezentat, sâmbătă, la baza de antrenament, pentru reluarea antrenamentelor individuale, informează marca.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucătorii au ajuns la centrul sportiv cu maşinile proprii şi cu măşti şi mănuşi. Lor li s-a luat temperatura imediat ce au coborât din autovehicule. Fotbaliştii s-au pregătit, în grupuri mici, cu păstrarea distanţei, pe două terenuri din apropierea parcării. Portarii s-au antrenat pe un al treilea teren.

Fiecare jucător a avut la dispoziţie un scaun pe teren pentru odihnă, apă şi prosop.

Pe un teren s-au aflat antrenorul principal Diego Simeone şi preparatorul fizic Oscar Ortega, iar pe celălalt secunzii Nelson Vivas şi Carlos Menendez. Toţi tehnicienii au purtat măşti şi mănuşi.

Fiecare jucător a beneficiat de o minge, care a fost dezinfectată la finalul antrenamentului. După şedinţa de pregătire, fotbaliştii au mers direct la maşini şi au plecat acasă.

Testat pozitiv cu Sars-CoV-2, dar asimptomatic, fundaşul Renan Lodi a lipsit de la primul antrenament, fiind plasat în carantină.

Jucătorii echipelor spaniole au început să se antreneze individual în această săptămână, în speranţa reluării campionatului întrerupt de pandemia de coronavirus. LaLiga speră ca meciurile să se dispute din nou de la mijlocul lunii iunie, informează News.ro.