Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova a venit cu lămuriri după ce formația din Bănie a anunțat joi că echipa de pe Ion Oblemenco nu-l mai are antrenor pe Corneliu Papură. "Și-a dat demisia, nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm".

Atmosfera incendiara pe Ion OblemencoFoto: csuc.ro

Ce spune patronul alb-albaștilor

"Domnul Papură şi-a dat demisia, noi am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm pe Corneliu Papură".

Motivul demisiei

"Pentru noi este inexplicabil. Am început să facem liste scurte. Până acum nu s-a discutat cu Edi Iordănescu, nici la nivel de tatonare, la niciun nivel.

Domnul Cârţu s-a retras, am vorbit cu dânsul de-a lungul timpului şi a spus: ". Deci este exclus.

Nu am luat o decizie ca Papură să rămână în club. Aşteptăm să treacă o perioadă de timp, ne liniştim, analizăm, rumegăm, după care vom lua o decizie. În acest moment, nu, nu face parte din cadrul clubului, dar vom lua o decizie ulterior.

Este greu de crezut că în mai puţin de două, trei zile pot să bat palma cu cineva, în condiţiile de negociere pe contract, deci undeva la patru zile e realist" - Mihai Rotaru, la ProX.

În prezent, Craiova ocupă locul 3 în play-off, cu 26 de puncte, cu 4 mai puțin decât liderul CFR Cluj.

În vârstă de 46 de ani, Papură s-a aflat în două rânduri ca antrenor principalpe banca tehnică a oltenilor: prima dată după ce a fost îndepărtat Devis Mangia (aprilie 2019), iar mai apoi după plecarea lui Victor Pițurcă din luna ianuarie a acestui an.